Peotoidud  » Jõulud

Hõrk mokakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohviraamat Autor: Angeelika Kang
Mureda põhjaga pirukas on kaetud šokolaadi- ja kohvimaitselise kohupiimakreemiga. Kohvilikööri võid asendada ka Amarettoga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Purusta küpsised ning sega jahu, suhkru ja pehme võiga. Suru tainas 24 cm läbimõõduga ümmarguse või pikliku pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 180° juures 20 minutit. Vahusta koor ning sega kohupiimaga. Mikserda munad ja suhkur kohevaks vahuks. Pane želatiinilehed külma vette pehmenema või sega želatiinipulber kohviga ja lase paisuda
5 minutit. Pigista želatiinilehtedest vesi välja ja sega kuuma kohviga. Paisutatud želatiin sulata kuumaveevannis. Lase želatiinisegul jahtuda ning kalla juurde liköör. Sega kokku munavahuga. Lisa kohupiimavaht, vanillsuhkur ja riivitud tume šokolaad. Vala segu jahutatud koogipõhjale ning lase külmkapis tarretuda vähemalt 4 tundi kuni üleöö. Kaunista riivitud šokolaadiga.
Kogus 8 inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa