Peotoidud  » Jõulud

Kreemjas riisipuding kaneeli ja rosinatega

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Riisiraamat Autor: Rudolf Visnapuu
Riisipuding maitseb hästi nii kuumalt kui külmatl. Pokaalist serveerides on tunne pidulik, kisselliga serveerides saad aga mõnusalt koduse magusroa.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese riis külma veega mitu korda läbi, kuni vesi on täiesti selga ja jäta riis sõelale nõrguma. Lase piimal keema tõusta ja sulata hulka suhkur, seejärel lisa riis. Keeda vaiksel tulel 20-25 minutit. Nüüd lisa pudrule pestud ja vees leotatud rosinad, vanillsuhkur ja peeneks hakitud kreeka pähklid. Kaneeli võid lisada kas koos pähklitega või serveerimisel.

SOOVITUS
Soovi korral kasuta rosinate asemel isekuivatatud õunu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 01.sept 2014 10:11
Aitäh Laivi, võtsime ära selle eksitava jutu.
Laivi 29.aug 2014 19:11
Rosinad ja pähklid on ka gluteenivabad, seega ei pea neid mitte õuntega asendama.
kodukana 22.apr 2012 20:33
:Y perele meeldis
1