Peotoidud  » Jõulud

Kohvikook valge šokolaadi ja metsapähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Kohvist kooki ma varem pole teinud ja idee selleks sain 100 rooga sarjast "Juustukoogid" raamatut lapates. Kook sai valmistatud kallile sõbrannale katsikule minekuks ning maitses kõigile. Kook on mahe ja kerge, millega kaasneb oht süüa kohe mitu tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 5 tundi tardumiseks

Kogus: 1 portsjon
1. Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisesegu 24cm koogivormi põhja.
2. Pane želatiinilehed külma vette likku.
3. Täidise jaoks sega omavahel ricotta-kohupiimapasta, kondenspiim ja suhkrud. Sulata valge šokolaad ning sega ettevaatlikult täidisega.
4. Valmista kange kohv või espresso. Pigista želatiinilehtedest üleliigne vesi välja ning sega kuuma kange kohvi sisse sulama. Kui želatiin on kohvis sulanud, sega ettevaatlikult ja ühtlaselt koogimassiga.
5. Vala valminud segu küpsisepõhjale ning pane külmikusse vähemalt 5 tunniks tarduma. Vormi eemaldamiseks kasta see korraks kuuma vette ja eemalda seejärel vormi servad. Kaunistamiseks võid koogile raputada lahustuvat kohvipulbrit või kaunistada šokolaadist kohviubadega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
efka 07.okt 2012 19:15
Väga hea tuli : )
1