Peotoidud  » Jõulud

Kanapatee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge lahja roog, mis maitseb hästi nii külmlauaroana kui ka kuumalt köögiviljade või köögiviljapüreega. Võid valmistada ka kalkuni rinnalihast.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 25 min + 40–45 min ahjus

Kogus: 6 portsjonit
Tükelda linnuliha ja lase läbi hakklihamasina. Klopi hulka muud ained ja sega, kuni saad ühtlase püreetaolise massi. Määri liitrine vorm õliga ja vala mass vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus vesivannil 40–45 minutit ehk kuni mass on hüübinud. Jäta hetkeks vormi seisma, enne kui välja kummutad. Kaunista jõhvikatega. Maitseb hästi nii külmalt kui kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa