Peotoidud  » Jõulud

Punase kapsa ja õuna hautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Vahelduseks hapukapsale on tore teha ka punase kapsa ja õuna hautist, mis on Euroopas popp talvetoit. Siinne roakogus on nii suur, et sellest jätkub jõuluõhtul ka suuremale seltskonnale. Ära kodumaistelt õuntelt koort eemalda, see annab roale kauni värvi ja maitse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
Lõika kapsas peenteks ribadeks. Puhasta õunad seemnetest ja tükelda õhukesteks sektoriteks. Sulata kastrulis või ja lisa ülejäänud ained, v.a vein. Kuumuta aeg-ajalt segades 30 minutit, kuni kapsas on pehme. Siis sega hulka ka vein.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa