Peotoidud  » Jõulud

Heeringas kiluvõi ja kohupiimakreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Joonas Koppel
Eelroast tunned head kokka, kes tooraine parimaid külgi esitleda oskab. Tõeline uhkeldamise roog.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
1. Alustuseks marineeri sibulad: viiluta sibul, lisa äädikas ja sidrunimahl. Maitsesta. Sibul saab marinaadist maitse niimoodi väga kiiresti.
2. Lõika heeringast imeõhukesed sashimi-viilud, lisa sidrunimahlaga piserdatud õunaribad, marineeritud sibul ja hakitud till. Vajadusel maitsesta soola-pipraga.
3. Kohupiimakreemi tarvis tükelda küüslauk ja ürdid ning sega kõik kreemiained kokku. Blenderda kiluvõi komponendid ühtlaseks.
4. Paku heeringat ahjukartuli või musta leivaga, lisandiks kohupiimakreem või kilu-munavõi. Paar viilu vutimuna ei tee ka paha.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa