Peotoidud  » Jõulud

Sinepine hanefilee pomeliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Fileed saavad hõrgud ahjus, aga enne seda kata ahjuvorm fooliumiga, et liha ära ei kuivaks. Kui soovid kõrvale serveerida kastet, siis hanega soovitan sobitada apelsini ja musta sõstra maitseid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Aseta hanefilee rasvasema poolega pannile ja pruunista mõlemalt poolt.
2. Haki küüslauk peeneks ja sega sidrunimahla, sinepi ja maitseainetega.
3. Määri pruunistatud filee kastmega korralikult kokku.
4. Aseta filee ahjuvormiga 50 minutiks 175kraadisesse ahju.
5. Salatiks puhasta pomel, haki sibul ja petersell ning eralda granaatõunal seemned.
6. Sega kõik komponendid läbi.
7. Kui hani on valmis, lase sel kümme minutit seista ja lõika õhukesed viilud.
8. Serveeri värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa