Peotoidud  » Jõulud

Kanamaksapasteet puravikega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome Autor: Toidutare
Peenesta hakklihamasinaga broilerimaks ja kanarinnafilee. Hauta puravikud või šampinjonid mõõdukal tulel vähese taimeõliga pehmeks. Lisa mõni lusikatäis valget veini, soola ja musta pipart. Prae seeni, kuni kogu vedelik on aurustunud. Lisa 1 sl peeneks hakitud peterselli.
Sega nisujahu broilerimaksa ja kanalihaga, seejärel lisa seened. Maitsesta basiiliku, tüümiani, soola ja musta pipraga. Vahusta koor ja lisa segule. Vala segu võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi ning küpseta veevannis 200 kraadi juures u tund aega. Kui mass lööb vormiäärest lahti, on ta valmis.
Kaunista viilutatud šampinjonidega ning vala üle kanapuljongiga, millesse on lisatud sulataud želatiin.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa