Peotoidud  » Jõulud

Punane kapsas õuntega

Keskmine hinne: 4.5 Allikas: Maalehe Raamat Autor: R. Seegel
Punane kapsas õuntega. Vaheldus traditsioonilisele jõulukapsale.
 
Kapsas tükeldada ribadeks, kuumutada koos õliga läbi, lisada vesi ja hautada poolpehmeks.
Maitsestada. Õuntel eemaldada südamik, täita õunad läbipraetud sibula ja peki (singi)kuubikutega. Asetada õunad haudepotti poolpehme kapsa juurde ja hautada valmis. Serveerida prae kõrvale eraldi kausist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lookas 04.dets 2005 05:19
Õun ja suitsusink annavad roale imelise nüansi ja roog on igati maitsev ning tervislik- ainus asi, mis aga paraku lauailu häirib, on toidu inetu värv!
ronamer 04.dets 2005 00:27
wow, seda ma küll teen!! olen nagu mu tädimeeski eriline hapukapsafänn!
1