Peotoidud  » Jõulud

Jõulupunš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: pisike
Kerge kodus teha. Serveeri kohe pärast valmistamist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Lükata ühe apelsini sisse mõned nelgiterad. Pista apelsin potti, lisada mahlad, vein, mesi ja vürtsid, kuumuta. Lasta punšil 10 minutit tõmmata, siis kurnata. Viilutada õun ja apelsin. Panna need kuumuskindla klaasi põhja, valada peale kuum punš.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anna 28.nov 2009 20:55
punkt 2 - kuumuta =)
BiiQ 15.nov 2006 16:57
Huvitav, et kuumutamisest ei ole valmistuse juures juttu, kas seda tuleb kuumutada enne või pärast kurnamist?
1