Peotoidud  » Jõulud

Rollmops õuna-mädarõikamarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi laud
Kiirelt valmiv rollmops.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 3-4 tundi külmikus

Kogus: 1 portsjon

1. Heeringafileed niisutada äädikaga. Kooritud õunad riivida, segada majoneesi ja mädarõikaga, soovi korral lisada soola. Marinaad laotada heeringafileedele, need rulli keerata ja kinnitada nelgiga. Rollmopse marineerida külmkapis 3-4 tundi.
2. Serveerida eraldi vaagal koos kaunistustega.
3. Kaunistuseks marineeritud pärlsibulad, punasekoorelise õuna viilud, sibularõngad (neid võib muuta ka värvikaks, kastes need paprikapulbrisse või hakitud maitserohelisse).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa