Peotoidud  » Jõulud

Väikesed köögiviljatarrendid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi laud
Väikesed köögiviljatarrendid (porgand, hernes, lillkapsas, seened jne) sobivad lisandiks liha- ja kalavaagnale. Valmistamisaeg määramata.

Kasutada võib ka müügil olevaid külmutatud tükeldatud köögivilju. Keedetud köögivili tükeldada, lillkapsas harutada väikesteks õisikuteks, tillukesed seened terveks jätta. Köögivilja keeduleemest valmistada tarrend: keeduleem maitsestada soola ja äädikaga, leemele lisada külmas vees paisutatud želatiin ja kuumutada, kuni želatiin on sulanud (mitte keeta!). Väikeste vormide põhja valada 1/2 cm paksune kiht tarrendivedelikku ja lasta sel külmas kallerduda. Nüüd täita vormid: põhja seada petersellileheke, ilus seeneke, lillkapsaõisik, tomati või munaviil. Tõsta vormi tükeldatud köögivili ja marineeritud kurgi kuubikud. Valada peale kergelt sültjaks tõmbunud tarrend. Vormid tõsta külmkappi, lastes seal 5-6 tundi tarretuda. Tarrendi saab vormist paremini kätte, kui enne vormi kummuli keeramist kasta vorm hetkeks kuuma vette.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa