Peotoidud  » Jõulud

Hele glögi

Keskmine hinne: 2 Allikas: Parimad kodused toidud
Hele glögi. Õunamahla baasil alkoholiga või alkoholita glögi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Keeda maitsestamisvedeliku aineid kaanega kaetult tubli pool tundi. Kurna vedelik, seda peaks olema umbes 2 dl. Kuumuta õunamahl ja maitsestamisvedelik. Pane klaasidesse mandlid (ja sorts portveini, madeirat või malagat) ning vala peale kuum hele glögi. Pane igasse klaasi pika varrega teelusikas ja kui glögi on väga kuum, siis mähi ümber klaasi kolmnurgaks kokku keeratud salvrätik.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 23.dets 2011 19:53
Rumm võiks olla üks väga hästi sobivatest variantidest ja kui jääda veini tüüpi jookide juurde, siis sobiks siia ka törts portveini. Mida pun?i all siin algselt oli mõeldud, ei oska tõesti pakkuda.
Hele 23.dets 2011 14:52
mida alkoholi? puns= rumm ?
Sõbrake 15.nov 2011 14:55
Hea:Y !
Anonüümne 22.sept 2010 11:20
Kui vett on 4 dl ja õunamahla 7 dl, siis võib ju umbes liitri glögiga arvestada, ehk umbes kolmele-neljale inimesele.
kokake 23.dets 2009 18:22
Tere! Tahaks teada, kui ,mitmele inimesele sellest umbes tuleb?
1