Peotoidud  » Jõulud

Sidruniga kiirmarineeritud kala

Keskmine hinne: 4.79 Allikas: 100 rooga
Elegantne ja maitsev suupiste, mida sobib pakkuda ka väga pidulikel juhtudel. Roa valmistamise põhimõte sarnaneb Itaalia carpaccio omaga, kuid pärineb siiski Ladina-Ameerikast ja kannab seal nime ceviche.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lahusta sool ja suhkur sidrunimahlas, lisa ülejäänud ained ja õli. Lõika filee poolviltu õhukesteks viiludeks. Lao neljale taldrikule kiht kala, nirista või pintselda marinaadiga üle ja vii otsekohe lauale. Kala n-ö küpseb sidrunimahla mõjul paari minutiga. Kui soovid kala varem valmis teha, võta 1 sl sidrunimahla ja 3 sl õli, muidu muutub kala liiga hapuks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pangatibi 15.aug 2008 14:17
Väga hea ja lihtne teha. Röstitud saiaga viib lausa keele alla!
1