Peotoidud  » Jõulud

Broileripatee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: M. Suitsu, L. Virkus, A. Kang
Mahlane broileripatee saab võrratu maitse peekonilt ja kanamaksalt. Serveeri soojalt koos keedetud kartulitega või viilutatuna külmlaual.
Valmistusaeg: üle 60 min
Lõika broilerifileed sõrmepaksusteks ribadeks. Pane broilerimaks, hakkliha, muna, koor, küüslauguküüned, sool ja pipar köögikombaini ning töötle ühtlaseks massiks. Vooderda piklik ahjuvorm peekoniga ja vala sinna pool segust. Aseta peale broilerifileed ning kiht peekonit, kata ülejäänud seguga. Koputa vormi paar korda vastu lauda, et segu selles jaotuks ühtlaselt. Peida pind peekonikihi alla. Tõsta vorm veega kaetud ahjupannile ja küpseta ahjus 150°C juures umbes 2 tundi. Lõika jahtunult viiludeks.

Retsept on mõeldud 8-10 sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lookas 03.dets 2005 11:29
Olen valmistanud sama kooslusega toitu, puudus katteks vaid suitsupeekon. Imemaitsev nii soojalt, kui hiljem võileivakattena.
1