Peotoidud  » Jõulud

Kuum šokolaadijook tšilliga

Keskmine hinne: 4.4 Allikas: 100 rooga
Kuum šokolaad on vallutanud paljude südamed.Tšilli lisab vürtsi ja on selles talvises soojendavas joogis lausa kohustuslik.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Pane tükeldatud šokolaad, suhkur ja piim kastrulisse. Kuumuta nõrgal kuumusel, kuni šokolaad on sulanud. Kuumuta pidevalt kloppides keemiseni. Maitsesta tšillipulbriga. Tõsta tulelt, vala klaasidesse ja kaunista vahustatud koore ja riivitud šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 20.apr 2015 07:21
Võimalusel kasutage kvaliteetset tumedat šokolaadi, milles pole lisandeid. Selline šokolaad ei sisalda peale suhkru, vanillsuhkru ja piimapulbri midagi ning ei tohiks jääda ülessulatades ka tükiline.
katey 17.apr 2015 19:36
Mis ma valesti tegin, aga šokolaad ei lahustunud, jäi nagu teraline...
Annette 13.nov 2011 16:59
Ülimalt hea :)
?okolaad 10.sept 2011 15:24
ülihea :D
sizalyk 18.jaan 2010 16:38
Talvistel ilmadel väga soojendav jook :)
neiu16 02.veeb 2008 10:36
väga hea mmm tahaks ise ka seda maitsta
1