Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadi-pähklikuhjad

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Šokolaadiraamat Autor: Lia Virkus
Suussulavad kaloripommid, mida võid säilitada edukalt nädalapäevad toatemperatuuril. Tõeline
nauding nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele. Kogus 15 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi tahenemiseks

1. Sulata veevannis (või mikroahjus) tükeldatud valge šokolaad.

2. Murenda küpsised kausikesse ja sega valge sulatatud šokolaadiga. Sega hulka tükeldatud pähklid. Tõsta kuhjakesed lusika abil küpsetuspaberile tarduma.

3. Sulata veevannis tume šokolaad. Kasta kuhjakesed kahe lusika abil tumedasse sulatatud šokolaadi ja tõsta taas küpsetuspaberile tarduma. Maiused on valmis 1–2 tunni pärast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa