Peotoidud  » Jõulud

Punane kapsas portveini ja pirniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Magushapud kapsad võid juba mitu päeva varem valmis teha. Teada on, et üles soojendades lähevad need ainult paremaks.
Valmistusaeg: üle 60 min

2 tundi ja 15 minutit

Kogus: 8 portsjonit
1. Lõika kapsas neljaks ja riivi või lõika ribadeks. Koori ja haki sibul. Pane kõik koostisosad (v.a pirnid) potti kaane alla ja hauta 1 tund.

2. Koori pirnid ja lõika väikesteks kuubikuteks, lisa kapsale. Kata pott kaanega ja hauta veel 1 tund, kuni kapsas on hästi pehme. Vajadusel, kui kapsas kuivale jääb, lisa hautamise ajal pisut vett. Maitsesta soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa