Peotoidud  » Jõulud

Vutipraad peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vähem võib olla rohkem. Jõulude ajal ägame vahel ülesöömise all. See praetud kõhutäis aga ei valmista mingeid kannatusi! Söögem vähem, aga paremini. Pealegi on hõrgu lihaga vutt ahjus vaid 15–20 minutit.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 min + maitsestub 1 tund + ahjus 15–20 min

Kogus: 6 portsjonit
1. Hõõru vutid soola ja pipraga ning jäta tunniks maitsestuma. Peenesta saiaviilud kombainis, sega hulka riivitud parmesan ja maitsesta purustatud küüslaugu ja peterselliga.

2. Täida vutid seguga. Määri õliga, lao peale peekoniviilud. Seo koivad kokku. Pane ahjuvormi vuttide kõrvale
sidrunisektorid ja poolitatud küüslaugud.

3. Küpseta 220-kraadises ahjus 15–20 min. Võta ahjust ja hoia 10–15 min enne serveerimist fooliumi all.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa