Peotoidud  » Jõulud

Punapeedisalat granaatõunaseemnetega

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori peedid ja lõika väikesteks kuubikuteks.

2. Poolita granaatõun ja eralda seemned üksteisest.

3. Koori ja haki punane sibul.

4. Sega omavahel peet, sibul, petersell ja enamik granaatõunaseemnetest.

5. Pane väiksesse klaaspurki oliiviõli ja sidrunist pressitud mahl, lisa soola-pipart. Vala kaste peedisalatile ja sega kergelt läbi. Puista peale ülejäänud granaatõunaseemned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ülle 17.dets 2013 09:02
Väga hea!
1