Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadi-beseeküpsised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kellele ei meeldi Nutella, käsi püsti! Ma ei näe käsi... Jah, see imemaitsev pähkli-šokolaadikreem on paljude lemmik. Kombineerituna õhuliste šokolaadibeseedega on tulemuseks lihtsalt vastupandamatu maiustus. Õhulised šokolaadibeseed võid valmis küpsetada juba mõned päevad varem ja vahetult enne serveerimist Nutellaga kokku “liimida”. Kogus 15 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta munavalged pehmetipuliseks vahuks, siis jaokaupa suhkrut lisades tugevaks läikivaks vahuks.
Sõelu hulka kakaopulber. Lisa riivitud šokolaad ja sega õrnalt läbi. Lase tordipritsi või nurka tehtud pisikese auguga kilekotti kasutades kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile paraja suurusega beseetörtsukesed.

2. Küpseta (pöördõhku kasutades) 110 kraadi juures tund aega. Lase praokil ahjuuksega täielikult jahtuda.

3. Määri kahe beseeküpsise vahele veidi Nutellat ja suru pooled kokku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Miku 02.märts 2016 11:50
Pähh see kook on liiga väike.
1