Peotoidud  » Jõulud

Sinepine hanefilee

Keskmine hinne: 3.04 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Aseta hanefilee rasvasema poolega pannile ja pruunista mõlemalt poolt.
2. Haki küüslauk peeneks ja sega sidrunimahla, sinepi ja maitseainetega.
3. Määri pruunistatud filee kastmega korralikult kokku.
4. Aseta filee ahjuvormiga 50 minutiks 175kraadisesse ahju.
5. Salatiks puhasta pomelo, haki sibul ja petersell ning eralda granaatõunal seemned.
6. Sega kõik komponendid läbi.
7. Kui hani on valmis, lase sel kümme minutit seista ja lõika õhukesed viilud.
8. Serveeri värske salatiga.


HEA TEADA!
* Kata ahjuvorm fooliumiga, et liha ära ei kuivaks/kõrbeks.
* Kui soovid kõrvale serveerida kastet, siis hanega sobib hästi kokku apelsini ja musta sõstra maitse. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rita 16.okt 2015 18:45
Liha väga maitsev. Pomelot polnud, asendasin punase greibiga - tulemus ikka ülihea;)
Laura 21.sept 2015 15:49
Liha ei õnnestunud, ise olin süüdi, aga salat oli väga hea!
1