Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadi-pulgakommid

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Talve kuumimad joogid ja maiustused Autor: Mai Grepp
Laste kindlad lemmikud. Kogus umbes 20 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

40 minutit + 30 minutit külmas + 2 tundi tahkumiseks

1. Kuumuta ahi 175 kraadini. Sulata või. Sega omavahel jahu, kakao ja küpsetuspulber. Vahusta munad ja suhkrud tugevaks vahuks, lisa sulatatud või ja piim. Lõpuks sega hulka kuivainesegu.

2. Küpseta 175kraadises ahjus 20–30 minutit. Lase jahtuda. Purusta keeks köögikombainis või kätega. Lisa toorjuust, sulatatud šokolaad ja brändi ning sega ühtlaseks massiks.

3. Vooli massist pisikesed pallid. Selleks et pallid paremini pulga otsas püsiksid, kasta pulk enne sulatatud šokolaadi või karamelli ja siis torka selle otsa pall. Lase külmkapis 30 minutit seista.

4. Sulata kuumaveevannis šokolaad ja kasta pallikesed selle sisse. Kui segu on liiga paks, lisa sinna natuke õli. Kaunista pallid nonparellidega. Aseta pulgad püsti, näiteks tassi, nii et need omavahel kokku ei puutuks, ja pane paariks tunniks külma.

SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peeter paan 22.märts 2015 20:05
minu arust on se igav:(
1