Peotoidud  » Jõulud

Martsipani-pähklinugati täidisega šokolaadikommid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mmm... siin kommis on kõike headparemat – nugatit, martsipani ja šokolaadi. Tõeliselt suussulav maius. Kogus 300 grammi.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Lõika pähklinugatist väikesed kangid. Lõika martsipanist õhukesed viilud. Martsipani ei tasu väga paksu kihina panna, siis varjutab ta nugati maitse. Mässi martsipan õhukese kihina nugati ümber.

2. Sulata tume šokolaad vesivannil ja veereta komme šokolaadis. Tõsta küpsetuspaberile ja lase tahkuda. Soovi korral sulata valge šokolaad vesivannil ja tee tahkunud glasuurile tikuga kaunistused.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa