Peotoidud  » Jõulud

Riisi-mousse vaarikatoormoosiga

Keskmine hinne: 1.68 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Kasuta selles kaunis prantsuspärases magusroas külmutatud vaarikaid või valmis vaarikamoosi. kerge ja lahe, samas kaunis maius sobib hästi jõuluõhtuks, kui pärast rammusat praadi kõhus enam palju ruumi pole.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Valmista kõigepealt riisi-mousse ehk -vaht.

2. Pane riis kastrulisse, kalla vesi peale ja keeda segades, kuni vesi imendub riisi.

3. Lisa piim ja näpuotsaga soola.

4. Keeda 30-40 minutit väikesel tulel aeg-ajalt segades. Jäta jahtuma.

5. Vahusta koor suhkrutega ja sega jahtunud pudru hulka. Jaga riisivaht klaasidesse.

6. Purusta vaarikad suhkruga ja tõsta vahu peale
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa