Peotoidud  » Jõulud

Jõulukapsas seentega

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Purki kaanetatuna säilib jõulukapsas pikka aega.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Tõsta kapsas hautamispotti, sega juurde õli, suhkur ja sool.

2. Vala peale vesi ning küpseta 180-kraadises ahjus 1 tund.

3. Pruunista tükeldatud peekonit pannil, lisa ka viilutatud sibul. Kui viimane hakkab klaasjaks muutuma, siis pane
pannile eelnevalt sulatatud ja veest tühjaks pigistatud seened.

4. Kui kapsas on tund aega ahjus olnud, siis sega juurde praetud peekoni-sibula-seenesegu ja küpseta kapsast vahepeal segades ilma kaaneta veel 20–30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa