Peotoidud  » Jõulud

Lõheterriin

Keskmine hinne: 3.15 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Mahedamaitselise lõheterriini saad valmis küpsetada päev-paar enne söömist. Serveerimiseks tõsta lihtsalt külmkapist välja, lõika viiludeks ja paku kõrvale külma apukooremädarõikakastet ning röstsaia.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Eemalda fileest pintsettidega luud, lõika ära nahk.

2. Haki kalaliha köögikombainis või lase läbi hakklihamasina.

3. Sega hakkmassi sisse lahtiklopitud munad, koor, till, sinep, sool ja tšillihelbed (kui viimaseid kasutad).

4. Vooderda keeksi- või terriinivorm küpsetuspaberiga. Tõsta segu vormi, kata vorm fooliumiga.

5. Kuumuta ahi 180 kraadini. Pane ahju ahjuplaat või sügavam vorm, kus on nii palju kuuma vett, et see ulatuks poole terriinivormini.

6. Tõsta terriinivorm veega täidetud alusele ja küpseta 1 tund.

7. Tõsta ahjust, lase toatemperatuuril jahtuda. Hoia 8 tundi külmkapis.

8. Serveerimisel kaunista sidruniviilude ja tilliga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
dagmar 02.jaan 2015 19:16
väga maitsev ja lihtne teha
1