Peotoidud  » Jõulud

Graaviforell sidruni, ingveri ja roseepipraga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Graavikala ehib sageli põhjamaist jõululauda. Seekord proovi kala maitsestada sidruni mahla, ingveri ja ilusate punaste roseepipra terakestega. Lisaks kaunile välimusele on sel moel valmistatud kala väga-väga maitsev.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Eemalda kalast pintsettidega luud.

2. Tõsta filee, nahk allpool, toidukilele.

3. Nirista peale sidrunimahl. Puista kalale riivitud sidrunikoor, suhkur, sool, ingver ja roseepipar.

4. Mässi kala tihedalt toidukilesse ja lase külmkapis üks ööpäev maitsestuda.

5. Lõika serveerimiseks õhukesteks nahata viiludeks. Paku soovi korral kõrvale sinepiga maitsestatud hapukoorekastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa