Peotoidud  » Jõulud

Marineeritud heeringas punase sibulaga

Keskmine hinne: 4.63 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Soomes ja Rootsis on purki pistetud endamaitsestatud heeringas jõululaua lahutamatu osa. Heeringasõpradele meeldivad selliselt maitsestatud kalad niikuinii, aga ka varasemad heeringapõlgurid võivad hakata nägema rooga täiesti uue pilguga. Söö ise või pane purki ja vii külakostiks!
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vala potti vesi ja äädikas, lisa suhkur, loorberileht ning pipraterad. Lase korraks keema, jahuta. Lisa jahtunud marinaadile murulauk ja till.

2. Lõika sibulad pooleks, poolikud omakorda õhukesteks poolrõngasteks.

3. Viiluta heeringafileed. Lao vaheldumisi sibulaga purki. Vala peale marinaad. Kaaneta ja lase ööpäev maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa