Peotoidud  » Jõulud

Ploomid šokolaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kui kommid saavad üldse tervislikud olla, siis need siin seda igatahes on. Mida halba on ploomides, mandlites ja sutsukeses šokolaadis? Kasutada võiks kvaliteetseid pehmeid kuivatatud puuvilju. Kui ploomid või virsikud on väga kõvad, leota neid pool tundi leiges vees, loputa ja kuivata.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Sulata šokolaad. Selleks tükelda see puhtasse kuumakindlasse kaussi. Kuumuta kastrulis vesi auramiseni. Tõsta kastrulile kauss šokolaadiga. Jälgi, et kausi põhi ei puutuks veega kokku – šokolaadi sulatab ainult kuum aur. Sega šokolaadi sulamise ajal spaatli või lusikaga. Kohe kui šokolaad on sulanud, tõsta kauss kuuma auru kohalt ära.

2. Pista iga kuivatatud ploomi sisse terve mandel.

3. Glasuuri täidetud ploomid sulašokolaadis, tõsta küpsetuspaberile. Kaunista soovikohaselt. Lase pool tundi külmkapis hanguda.

HEA TEADA!
Täpselt samuti võib meisterdada kuivatatud virsikuid valges šokolaadis.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa