Peotoidud  » Jõulud

Piparkoogimuffinid

Keskmine hinne: 4.14 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Piparkoogimuffinid maitsevad täpselt nagu piparkoogid, kuid on pehmed. Võid võõba tegemise ka ära jätta, süüa muffineid niisama, pohlamoosiga või sõeluda neile peale tuhksuhkrut. Muffineid võid valmistada ka 12 auguga muffinipannil, küpsetamisaeg on siis paar minutit pikem. Kogus 24 muffinit.
Valmistusaeg: 20-40 min

1. Hõõru või ja suhkur kreemiks. Lisa ükshaaval munad, iga muna järel läbi segades.

2. Sega omavahel kuivained, puista või-suhkrukreemile ja sega läbi. Lisa ka jogurt, sega.

3. Vooderda muffiniplaat muffinipaberitega, täida need kolmveerandi ulatuses tainaga.

4. Küpseta 175 kraadi juures 10 minutit.

5. Sega omavahel tuhksuhkur ja valitud mahl sobiva paksusega võõbaks. Kaunista muffinid võõbaga, tordipritsi või nurka tehtud augukesega kilekotti kasutades. Enne, kui võõp kõvastub, kaunista muffinid soovikohaste lisanditega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triinu 25.dets 2014 17:57
Väga maitsvad, katte tegin valgest šokolaadist, võist ja hapukoorest, kõik kiitsid, eriti head soojana !
1