Peotoidud  » Jõulud

Lihapallid magusvürtsikas kastmes

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõnus suupiste kaob laualt mõne minutiga. Jõuluhõnguga, natuke magus ja üsna vürtsine kaste teeb lihtsatest lihapallidest nauditava ampsu.
Valmistusaeg: üle 60 min

55–60 min + ahjus 20–25 min

Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta ahi 175 kraadini. Sega hakkliha, muna, vesi, riivsai ja hakitud sibul, maitsesta soola ja pipraga.

2. Vormi märgade kätega väikesed pallid, pane ahjuplaadile küpsetuspaberile ja küpseta 20–25 minutit.

3. Sega kastrulis jõhvikadžemm, tšillikaste, pruun suhkur ja sidrunimahl. Tõsta kastrulisse lihapallid ja hauta nõrgal kuumusel 40–45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa