Peotoidud  » Jõulud

Koores küpsetatud sibulad rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Teistmoodi lisand – kooreses kastmes küpsenud sibul – sobib nii kala kui ka liha kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 min + 1 tund ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika koorimata sibulatel 0,5 cm mõlemast otsast ära, lõika sibulad horisontaalselt pooleks, nii et koor jääb peale, ning tõsta ahjuvormi.

2. Vala vormi puljong. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga ning pane peale rosmariinioksad.


3. Küpseta 1 tund, kuni sibulad pehmed. Vala peale vahukoor ja küpseta veel 30 minutit, kuni sibulad on õrnalt pruunid ja kaste paksenenud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa