Peotoidud  » Jõulud

Röstitud rooskapsad

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Soolase ja magusa kooslust pakkuvad rooskapsad on maitsestatud ülimalt lihtsalt ja on suurepäraseks asenduseks hapukapsale.
Valmistusaeg: 40-60 min

5 min + 35–45 min ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane rooskapsad, õli, sool ja pipar kilekotti ning raputa korralikult läbi.

2. Kuumuta ahi 200 kraadini. Kalla kapsad ahjuplaadile ja tõsta ahju. Rösti 35–45 minutit, iga 5–6 minuti tagant keerates. Kui vaja, keera kuumus väiksemaks.

3. Rösti, kuni kapsad on parajalt pehmed ja pealt pruunid. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa