Peotoidud  » Jõulud

Lõhe pähkli-krõbesaia kattega

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ahjulõhe on alati esmaklassiline tervislik praad, krõbe pähklisaiakate ja maitsekas mee-sinepikaste teevad sellest veelgi hõrgutavama roa, mis pealegi valmib väga lühikese ajaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega sinep, sulatatud või ja mesi.

2. Eemalda saialt koorik ja pudista sisu peeneks. Sega eraldi nõus saiapudi, hakitud kreeka pähklid ja hakitud petersell.

3. Lõika lõhefilee sobivateks tükkideks ja maitsesta iga tükk soola ja pipraga. Pane küpsetuspaberile ahjuplaadile ja määri pealt mee-sinepi kastmega.

4. Raputa peale saia-pähklipudi. Tõsta ahju ja küpseta 10–15 minutit, olenevalt tüki paksusest.

Serveeri sidrunisektoriga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa