Peotoidud  » Jõulud

Maapähkli-juustukook

Keskmine hinne: 3.06 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kiirelt ja lihtsalt valmiv kreemine kook ei vaja valmistamiseks ahjugi, kuid tahab mõni tund enne serveerimist külmkapis taheneda. Maapähklivõi sisaldab küll rohkelt kaloreid, kuid ka parajalt tervislikke rasvu.
Valmistusaeg: 20-40 min
16 tk

1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru 20 x 30 cm küpsetuspaberiga kaetud vormi põhja.

2. Hõõru toorjuust ja tuhksuhkur kreemjaks, hõõru hulka maapähklivõi.

3. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette likku. Võta veest ja pigista kuivaks, lahusta 2 sl kuumas vees. Nirista želatiinilahus täidise hulka, sega läbi.

4. Vahusta vahukoor ja sega täidisesse. Tõsta täidis põhjale.

5. Hoia kooki enne serveerimist vähemalt 2–3 tundi külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa