Peotoidud  » Jõulud

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui ka külmlauale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad. Jaga lavašš neljaks ja  õsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Küpseta eelsoojendatud 225kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta samamoodi ka ülejäänud 2 osa.

3. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa