Peotoidud  » Jõulud

Datlid glögi kõrvale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Glögi, datlid, peekon ja sinihallitusjuust maitsevad koos võrratult.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
SINIHALLITUSJUUSTUGA TÄIDETUD DATLID
1. Tõsta tükike juustu igasse datlisse, küpseta ahjus 225 kraadi juures u 5 minutit.

PEEKONIS DATLID MANDLIGA
1. Kividega datlitel võta kivi välja ja torka asemele kooritud röstitud mandel.

2. Keera peekonisse ja küpseta ahjus 225 kraadi juures 5–6 minutit.

3. Suupisted on valmis, kui peekon on mõnusalt krõbe. Peekoniviilud peaks kindlasti pikuti poolitama, ühest viilust jagub vähemalt 4 datlile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa