Peotoidud  » Jõulud

Šampanjatarretis

Keskmine hinne: 3.16 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kerge vaevaga valmiv hõrk ja pidulik magustoit aastavahetuse peolauale. Serveeri vahukooretupsuga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Puhasta granaatõun seemnetest, laota seemned 6 pokaali põhja.

2. Pane želatiinilehed külma vette paisuma. Mõõda šampanja, sidrunist pressitud mahl ning suhkur potti, kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Ära keema lase!

3. Pigista želatiinilehed kuivaks ja lisa kuuma vahuveini. Sega, kuni need lahustuvad.

4. Lase kuumal vedelikul väheke jahtuda ja kalla pokaalidesse seemnete peale. Tõsta külma jahtuma ja tarretuma.

Väike vahukooretups serveerides teeb vaid head!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa