Peotoidud  » Jõulud

Mandariininaps õhetava rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Kui kingikott vajab täiendust, siis alusta paar nädalat enne pühi jõulujoogi valmistamisega. Mõrkjas jook vajab maitsete tõmbamiseks veidi aega. Kes on aga magusamate jookide sõber, võiks suhkrukogust suurendada.
1 l

1. Kalla mandariinimahl, suhkur ja sidrunimahl potti ning lase keema tõusta. Sega, kuni suhkur on lahustunud.

2. Kalla suurde purki või pudelisse ning jahuta.

3. Lisa viin, mandariini- ja sidruniviilud ning rosmariinioks. Lase seista toatemperatuuril umbes kaks nädalat.

4. Kurna jook läbi tiheda sõela või marli ning villi pudelitesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa