Peotoidud  » Jõulud

Kana ja köögiviljad tarrendis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge lahe tarrend sisaldab lisaks kanalihale ohtralt köögivilja. Sobib suurepäraselt süldi asemele. Keeduleent kasuta puljongina või keeda sellest suppi.
Valmistusaeg: üle 60 min

1,5 tundi + 3–4 tundi tarretumiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane potti kanarinnak ja nii palju vett, et see rinnaku kataks, aja keema. Keera kuumus mõõdukaks, eemalda vaht, lisa sool, pipraterad ja loorber. Keeda 1 tund.

2. Võta pehme kana leemest, lase natuke jahtuda, eemalda liha kontidelt ja haki. Pane leende porganditükid, keeda u 5 min, lisa paprika ja brokoli, keeda veel 5 min. Tõsta 6 väikese vormi põhja porgandirattad, paprikatükid, brokoli, herned ja siis kana.

3. Leota 6 želatiinilehte külmas vees 10 min, pigista kuivaks ning lahusta 0,75 dl kuumas vees. Tarrendi jaoks kurna potti jäänud leem, võta sellest 6 dl ja sega želatiiniga.

4. Maitsesta soola-pipraga, las jääda pigem soolasem. Vala vormidesse köögivilja ja kana peale. Lase korralikult maha jahtuda ja pane siis külmkappi tarduma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa