Peotoidud  » Jõulud

Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: kuni 20 min
u 16 tk

1. Kuivata kammkarbid majapidamispaberiga ja maitsesta soolaga.

2. Püreesta kõrvits saumikseriga.

3. Lõika verivorst paksemateks viiludeks ja pruunista pannil võis keskmisel kuumusel mõle malt poolt, võta pannilt. Prae kammkarpe võis mõlemalt poolt 1–2 minutit.

4. Tõsta verivorstiviilule pisut kõrvitsapüreed ja seejärel poolitatud kammkarp. Kinnita kokteilitikuga.

5. Pane peale lusikatäis kõrvitsapüreed, pisut granaatõunaseemneid ja tüümianilehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa