Peotoidud  » Jõulud

Piparkoogid veganitele

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
u 40 tk

1. Sega jahvatatud linaseemned veega ja jäta mõneks minutiks tahenema. Sulata palmirasv ning lisa suhkur ja maitseained. Sega jahuseguga sooda, sool ja mandlijahu. Lisa jahusegu linaseemnetele ning vala hulka palmirasva-suhkrusegu. Sega ühtlaseks massiks, keera toidukilesse ja lase külmkapis üle öö taheneda.

2. Valmis tainas rulli riisijahuga kaetud tööpinnal, vormi soovitud kujuga piparkoogid ja küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 180 kraadi juures 8–10 minutit. Soojad piparkoogid kata soovi korral tuhksuhkrust, veest ja sidrunimahlast kokku segatud glasuuriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa