Peotoidud  » Jõulud

Karamellpähkli brownied

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ahjusoe magus küpsetis jääb keskelt pehme ja šokolaadine. Vanillijäätisega serveeritult pakub mõnusat külma-kuuma kontrasti. Kui teed suures vormis, pikenda küpsemisaega 7–10 minutit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Aja pann kuumaks, lisa hakitud pähklid ja kuumuta 2–3 minutit. Lisa 40 g  võid ja sega, kuni see sulab. Lisa 0,5 dl pruuni suhkrut ja kuumuta seni, kuni see sulama hakkab. Tõsta pann tulelt ja lisa ettevaatlikult 1 dl vahukoort. Tõsta pliidile tagasi ja kuumuta, kuni suhkur on sulanud.

2. Tõsta pähklisegu 6 väikese ahjuvormi põhja. Sega 2 dl pruuni suhkrut, jahu, kakao, sooda ja sool. Lisa segule 5 sl sulatatud võid, lahtiklopitud munad ja 0,5 dl vahukoort. Sega läbi ja lisa hakitud šokolaad. Tõsta tainas vormidesse pähklite peale. Küpseta165- kraadises ahjus 20–25 minutit. Jahuta mõni minut ja serveeri soojalt.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa