Peotoidud  » Jõulud

Kirju koer piparkookidega

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kirju koer, see klassikaline küpsisekook ja kõigi lemmik, võimaldab ikka ja jälle midagi uut lisada. Selles retseptis leiavad kasutust jõuluajast alles jäänud piparkoogid. Kirjut koera tasub külmkapis alati varuks hoida – säilib kaua ja on magusaisu tekkides kohe võtta.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + üle öö külmkapis

10 tk

1. Purusta piparkoogid kaussi. Lisa kuivatatud jõhvikad (kirsid tuleks juba enne tükeldada) ja hakitud pähklid. Sega hästi läbi.

2. Sulata või, lisa piim, suhkur ja kakaopulber. Sega läbi, lisa apelsinimarmelaad ja lase jahtuda.

3. Vala vedelik kaussi ülejäänud ainetele ja sega korralikult läbi. Kummuta mass küpsetuspaberile, suru tihedalt kokku ja vormi rulliks. Keera küpsetuspaberisse ja pane vähemalt 4-5 tunniks, veel parem aga terveks ööks külmkappi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vampsy 11.jaan 2017 12:53
maitsvad ka ilma suhkruta
1