Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Lihtne šokolaadikook.
Valmistusaeg: 40-60 min

u 50 minutit+ vähemalt 2,5 tundi külmas.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki jahu võiga, lisa vesi, sõtku tainaks. Lase seista külmas u 30 minutit. Pane taigen koogivormi (läbimõõduga 22 cm ).
Küpseta 200ºC juures u 15 minutit.
Jahuta.
Tükelda šokolaad, sulata roostevabas kausis kuumas vees. Sulata želatiin, sega šokolaadiga, lisa kohupiim, muna, mahl.
Vala segu küpsetatud põhjale ja lase tarretuda vähemalt 2 tundi, (parem üleöö).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
?hokohoolik 10.juuli 2012 11:24
:Y super kook
mexs 07.okt 2007 20:22
tõesti väga lihtne ja hästi maitsev.
1