Peotoidud  » Jõulud

Maasika-rabarberikook müsliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Maasika-rabarberikook müsliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda rabarberid, lõika maasikad pooleks ja pane võiga määritud küpsetusvormi.
Sega müsli võiga.
Kata maasikad ja rabarberid seguga.
Küpseta ahju keskosas 200ºC juures 15- 20 minutit.
Viimased 10 minutit küpseta fooliumiga kaetult, et müsli ei kõrbeks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annike15 24.mai 2005 20:58
Maitselt väga mõnus, rabarber ja maasikas koos imehead, ainult kook on palju öeldud. Pigem puding
1