Peotoidud  » Jõulud

Rabarberikook IX

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Kattega plaadikook
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmista biskviit biskviiditaigna kuumal menetlusel (vt nõuanded-küpsetamine I), lisa jahu ja piimjaks soojendatud või.
Rulli liivatainast küpsetusplaadisuurune koogipõhi.
Küpseta 200ºC juures helekollaseks.
Vala peale puhastatud rabarberid, puista üle suhkru ja kaneeliseguga.
Küpseta nii kaua kuni rabarber korralikult kuumaks läheb.
Siis vala peale võibiskviiditainas ja küpseta uuesti 180-200ºC juures u 30 minutit.
Jahuta kook ja puista tuhksuhkruga üle.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leelo 23.mai 2009 16:30
Kahjuks pole siin infot, kuidas valmistada biskviittaingent kuummenetlusel- seega tegin iseenese tarkusest- vahustasin munad suhkruga, lisasin jahu ja kõige lõpus sulanud ja jahtunud või- seda panin kuue muna kohta veidi vähem- 100g. Aga kook tuli väga hea- kuigi biskviit tuli oodatust õhem- u 2-3 cm paksune.
elly 13.mai 2009 20:20
hea maitse
1