Peotoidud  » Jõulud

Ticino kook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja maitsvalt Autor: Toidutare
Hõrk ja mahlakas kook.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + u 60 minutit ahjus + sai seisab enne taina valmistamist 12 tundi leos!

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane saiaviilud kaussi ja vala piim peale ning lase ööläbi seista. Sõtku leotatud sai ühtlaseks tainaks, lisa jahvatatud sarapuupähklid ja purustatud kreekapähklid, rosinad, suhkur, riivitud apelsinikoor, munad, küpsetuspulber, kakaopulber, rumm ja liköör. Määri u 24 cm läbimõõduga, lahtikäiva äärega koogivorm margariiniga. Puista vormi põhi ja serv suhkruga üle (2 sl suhkrut) ning vala tainas vormi. Küpseta 150 kraadi juures 60-75 minutit. Jahuta. Soovikorral puista koogipinnale tuhksuhkrut.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jyhvikas5 31.aug 2007 20:08
pole söönud ,ei tea
1