Peotoidud  » Jõulud

Õlles küpsetatud seakoot

Keskmine hinne: 3.18 Allikas: Hommikuköök Autor: Martti Koppel
Mõnus korralik seapraad, mida teevad põnevamaks maitseainete valik ning tumeda õlle kasutamine.
Kogus: 1 portsjon
Sega õlu ja mesi maitseainete ning võiga ja määri koot saadud seguga kokku.
Tõsta ahjuplaadile ja küpseta liha 175-kraadises ahjus koos köögiviljadega valmis. Küpsemise ajal määri kooti aeg-ajalt veel seguga ja kasta ahjuvormi põhjale nõrgunud vedelikuga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mina 14.dets 2009 12:39
Kaneeli ja fenkolit ma ei usaldaks, aga see on minu maitseomapära.
Mari 07.apr 2009 12:55
Väga hea!
Bollyus 27.nov 2008 15:20
jõululauale
1